İnşaat Danışmanlığı

Şirketimiz Karadağ’ da oldukça faal ve karlı olan inşaat sektöründe çok özel, titiz bir çalışma içerisindedir. Kat karşılığı yatırımlarda %20- 25 civarlarında olan arsa sahip payı çok avantajlı fırsatlar sunmaktadır.
Bu avantaj karlılık oranlarını % 100 ün üstünde olmasını sağlamaktadır. Ciddi Türk yatırım firmaları; inşaat malzeme ve mobilya gibi ürünleri Türkiye’ de tedarik ederek ( Türk malı, ürünlere gümrük vergisi % 0) kar oranlarını maksimuma çıkarabilmektedirler. Karadağ kanunlarında yabancı işçi çalışmasında herhangi bir sınırlama olmadığından Türk firmaları; geneli deneyimli ve profesyonel inşaat ekiplerini kullanmak suretiyle daha kaliteli, hızlı ve ekonomik sonuçlar elde edebilmektedirler.

Ayrıca Karadağ’ da inşaat sektöründe barter sistemi aktif olarak kullanılmaktadır. İnşaat arsa maliyetleri oranlarının düşük olması ve daire karşılığı iş yaptırılabilmesi yatırımcılar için ayrıca bir avantajdır.

Sizler için Budva,Tivat ve Kotor bölgelerinde kat karşılığı arsalar temin edilmektedir ve risk analizleri, alt yapı analizleri, fizibilite çalışmaları, maliyet raporları, resmi evrak takipleri ve tüm yasal izinlerin alınması, proje onayı, resmi harçlar ve satış politikaları konularında profesyonel ekibimiz ve yerel çözüm ortaklarımızla en uygun koşulları sağlamaktayız.